Tabletter för viktminskning

Tabletter för viktminskning

Det finns en rad olika metoder för att gå ned i vikt eller för att behålla sin vikt. De alla metoder har gemensamt är man behöver göra av med minst lika mycket energi eller mer än man stoppar i sig. En del tränar hårt på gym för att gå ner i vikt, andra tränar spinning, pilates eller core-träning. Det finns olika dieter som man kan följa. GI har länge varit populärt i Sverige, andra metoder går ut på minska intaget av snabba kolhydrater men öka fettintaget för att inte bli hungrig eller att utesluta allt socker och mat med mycket stärkelse som potatis och pasta. Det finns också speciella bantningspiller som man ta som hjälper till att minska vikten.

Vilka verkningsmekanismer har bantningspiller?

Bantningspiller fungerar på lite olika sätt och fokuserar på olika egenskaper. Det kan handla om att öka förbränningen av fett och hämma tillväxten av fettceller. Det finns bantningspiller som dämpar hunger och som också avgiftar din kropp, som absorberar fett ur maten och som sänker matens GI-värde. I den här texten ska vi gå igenom några olika typer av bantningspiller och hur de kan hjälpa dig i jakten på idealvikten!

Bantningspiller för ökad fettförbränning

Många personer som är överviktiga har för mycket fett. Fett ger oss energi men om vi äter för mycket fett så tar vi in mer kalorier än vi kan göra av med. Resultatet blir att vi går upp i vikt. Därför fokuserar många bantningspiller på att öka just fettförbränningen på naturlig väg. En komponent som ofta återfinns i bantningspiller är Chili. Chili är känd för att ha en positiv effekt på ämnesomsättningen. När du väljer mellan olika bantningspiller så ska du alltid läsa innehållsförteckningen och se om pillret innehåller chili och hur mycket.

Hungersdämpande med detoxeffekt

Man ska alltid vara noga med vad man äter när man vill gå ner vikt. Givetvis ska man inte äta för mycket glass, chips och feta ostar även om det är frestande. Det finns idag bantningspiller som dämpar din hunger och ditt sötsug. På samma gång så hjälper pillret din kropp att göra sig av med slaggprodukter genom så kallad ”detox”. När man gör en avgiftning får man ganska snabbt effekt. Redan efter några dagar kommer du att känna dig piggare och mer energisk. Många personer pratar om ett ökat välbefinnande. Och på köpet så kommer du att gå ner i vikt!


Publicerat

i

av

Etiketter: