Profilprodukter för effektiv marknadsföring

Profilprodukter för effektiv marknadsföring

Profilprodukter är ett begrepp som innefattar typer av produkter som har ett tryck med en logo eller en bild. Syftet med profilprodukten är att kommunicera sitt varumärke till så många som möjligt. Det blir viktigare och viktigare för företag att synas i den verkliga världen och inte bara på internet och i TV-reklam. Profilprodukter är något konkret som man kan ta och känna på och som de flesta människor kommer att få nytta av. Ett exempel på en produkt som alla någon gång använder är vattenflaskor. Det är en perfekt profilprodukt för företaget med hälsoprofil eller för en sportförening.

Vattenflaskor som profilprodukter

En vattenflaska är en enastående profilprodukt. Man kan aldrig få för många vattenflaskor, en i bilen och en till gymmet etcetera. Välj en vattenflaska i en snygg design och använd sedan ert företags logo eller budskap. Man kan även färgsätta vattenflaskan enligt företagets färgschema. Välj ett tryckeri som använder färger av hög kvalité så att ni får en riktigt snygg vattenflaska. Det finns många olika modeller, kanske vill ni satsa på en termoflaska som håller vattnet kallt länge eller en påsflaska som enkelt kan vika så att den tar minimal plats i packningen.

Vem kan beställa vattenflaskor som profilprodukter?

Vattenflaskor passar egentligen bra till alla. Det finns inga negativa associationer kring en vattenflaska, tvärtom. Vattenflaskorna kan delas ut till era anställda så att de alltid har vatten till hands om de skulle bli törstiga. Då uppmuntrar ni också konsumtionen av vatten istället för läsk och andra söta drycker. Ni kan också dela ut vattenflaskor till andra medarbetare som garanterat kommer att uppskatta vattenflaskan. Föreningar kan också beställa profilprodukter i form av vattenflaskor och sedan sälja vidare till era medlemmar eller föräldrar för att få in pengar som kan behövas till turneringar. Då kan man trycka upp emblemet i lagets färger på vattenflaska, det kommer alla medlemmar att uppskatta. Vattenflaskor passar också bra till gym och badhus.

När är smartast att använda profilprodukter?

En festival eller en karneval kan vara ett utmärkt sätt att dela ut vattenflaskorna, särskilt en varm sommardag. Alla kommer att vara törstiga och ibland är det inte så lätt att få tag på vatten när man är på olika event. Då är det perfekt att kunna få en gratis vattenflaska och släcka törsten med. Man kan också ge bort vattenflaskan till sina samarbetspartners, en vattenflaska får man alltid användning för och i bästa fall kommer de att använda den under flera år.


Publicerat

i

av

Etiketter: