Neostrata – Hudvårdsmärke som ligger i framkant

Neostrata – Hudvårdsmärke som ligger i framkant

Det är skillnad på hudvårdsprodukter – och riktigt bra hudvårdsprodukter. Det vet personer som har hudvårdsproblem och provat flera olika alternativ. Märket Neostrata är grundat av flera dermatologer och är ett av de märken som anses vara innovativa och ligga i framkant inom branschen.

AHA-syror

AHA-syror är idag en självklar del av en rad olika hudvårdsprodukter. De dermatologer som en gång upptäckte dessa patenterade AHA-syror är de som sedan grundade Neostrata.

AHA-syror används inom hudvård för att underlätta cellförnyelsen samt ta bort gamla celler. Dessutom påverkar dessa syror huden på ett sätt som gör att rynkorna blir färre och huden därmed slätare. I och med att AHA-syror både hjälper huden på ytan och på djupet är det idag en självklar del inom hudvård.

Komplett utbud inom hudvård hos Neostrata

Neostrata erbjuder både behandlingar och produkter. Allt med stort fokus på hudvård på hög kvalité. Hudvårdsprodukterna är vetenskapligt utvecklade och både AHA-syror, PHA samt nya innovationer inom branschen. Bland annat används idag NeoGlukosamin samt Aminofil tillsammans med mer klassiska ingredienser så som antioxidanter, växtextrakt och peptider. Neostrata beskriver själva sitt märke med att det ”rekommenderas och hyllas av experter” över hela världen.

Effektiv hjälp vid:

Produkterna är inriktade mot olika hudtyper och hudproblem. Det är därmed viktigt att förstå vad för slags hud som man har för att rätt produkt ska köpas. En person som har hudproblem men inte helt kan avgöra problematiken bör därför gå till en hudterapeut för att få hjälp att diagnostisera och välja rätt produkt. Några exempel som nämns på Neostratas hemsida är:’

  • Hy som skadats av solen

En vanlig åkomma både under sommaren och vintermånaderna. Det handlar inte enbart om att bränna sig utan att huden generellt utsätts för hårdare prövningar i solljus.

  • För tidigt åldrad hy

Hyn kan föråldras snabbare på grund av flera olika orsaker. Framförallt yttre påverkan och att huden inte tas hand om tillräckligt.

  • Uttorkad hy

För många är uttorkad hy en relativt enkel åkomma. Men allt beror på dess omfattning. Hjälper inte de enklare hudvårdsprodukterna som köps i matbutiken? Sök efter de märken som säljs hos hudterapeuter, läkare och dermatologer.

  • Pigmentfläckar

Det varierar kraftigt från person till person hur mycket pigmentfläckar upplevs störande. Med rätt produkt kan de åtminstone dämpas.


Publicerat

i

av

Etiketter: