Konferenser man inte glömmer på Engsholms slott

Engsholms slott

Engsholms slott ligger ett stenkast från Stockholm och erbjuder allt från fest och bröllop till konferens. Det är ett familjeägt företag som arbetar inom service och restaurang och de har erfarenheter sen början av 80-talet med arbetet. På slottet kan du och ditt företag njuta av en förstklassig konferens som varar en eller två dagar. Engsholms slott har flera olika lokaler och erbjudande inom konferens för företag så att alla kan hitta något som faller dem i smaken! Här listar vi dem!

Engsholms slotts olika konferenserbjudanden

Engsholms slotts motto är ”Hemma på Slottet” och det märks att de tar fram sina konferenser efter det: Hela slottet atmosfär andas hem och hemkänsla. I detta slott har människor levt och bott och denna känsla har behållits: Det finns sällskapsrum för alla, badkar i varje badrum och allmänt sett är slottet inrett hemtrevligt och mysigt med soffor, fåtöljer och ljus. Inte ens hotellreceptionen är vanlig! Slottet ska vara ett stort hem att trivas i för alla gäster, även företagen som håller sina konferenser där. Konceptet ”Hemma på Slottet” för företag innebär: Duka med brickbord istället för konferensbord, vilket ger en öppnare och trevligare känsla. Byt skorna mot tofflor och för att ytterligare bekvämlighet kanske du vill ha en fotpall. Känn dig som hemma. På borden, lite snacks och vatten/läsk eller en öl fram emot eftermiddagen. Slottet har inretts med vardagsrum att mingla i, lokaler som möblerats för avslappnade dialoger och med den absolut senaste tekniken kommer ger er möten i på riktigt.

Utöver det generella konferenskonceptet erbjuder Engsholms slott konferenser med en show. Showen är en mentalism show om vem du tror att du är och varför du säkert har fel. En tankeläsare och mentalist visar deltagarna hur sinnet och hjärnan kontrollerar vår verklighetsuppfattning och utmanar oss i vårt sätt att tänka. Ett annat erbjudande är ”Konferens vid havet” vilket är precis vad det låter: Möten och konferens mitt i naturen med vågor, horisont och havsbris. Naturen och landsbygden när den är som bäst helt enkelt! Engsholms slott hjälper dig med konferensbokningar, för minnesvärda möten för alla företag och organisationer.

Engsholms slotts olika lokaler

På Engsholms slott kan du både ha stora och små konferenser, det finns lokaler för alla sorters grupper. Alla lokaler har den senaste tekniken, fin slottsinredning och antingen utsikt mot havet eller slottsparken. Du får uppleva en riktig idyll samtidigt som du jobbar. Det lilla extra i omgivningen gör stor skillnad när det handlar om upplevelser.


Publicerat

i

av

Etiketter: