Här hittar du cykelrean

Här hittar du cykelrean

Behöver du en ny cykel men håller gärna lite extra i plånboken? Sök efter butiker som för tillfället har cykelrea. Detta både fysiska butiker i din närhet och inom E-handeln. När förra årets modeller ska bort från butikerna brukar man kunna få ganska hög rabatt. 

De som är ute i god tid och planerar sitt cykelinköp kan spara en hel del. Framförallt handlar det om att inte skynda ut på våren för att ”panikköpa” cykeln när man inser att den gamla helt har gett upp. Snabba inköp brukar bli de dyraste. 

Det gäller därmed att först att se över behov så man vet vilken cykelmodell som är aktuell att köpa. Därmed blir det också lättare att välja rätt cykelrea när de dyker upp. Är du osäker så gå till en cykelhandlare och be om hjälp. Bara för att de hjälper dig att välja rätt modell, lagom storlek, rätt funktioner m.m. så betyder det inte att du måste köpa där. Däremot får du kunskapen med dig inför kommande inköp. 

Nyhetsbrev och kundklubb visar vägen

När en cykelbutik ska ha rea är det vanligt att de annonserar i lokal media, på hemsida, på Facebook m.m. Men det innebär inte per automatik att du får ta del av informationen. Ett tips är därför att anmäla sig till cykelbutikens nyhetsbrev och gilla dem på Facebook. Därmed ökar chansen betydligt att du får information om när de har cykelrea och vad som finns på rean.

Finns det en kundklubb så finns även en fördel att vara med i den. Kundklubbar kan innebära olika förmåner, rabatter och återbäring. En vanlig sak är att butikerna har kundklubbskvällar. Det kan vara att alla varor säljs med en viss procent i rabatt eller att man får ta del av en butiks rea på cyklar innan alla andra. Eftersom det är gratis (i stort sett alltid) att gå med finns ingen anledning att inte gå med. Ångrar man sig är det även lätt att gå ut ur dessa kundklubbar och nyhetsbrev. 

Reklam – Ja tack

En cykelrea som finns hos en E-butik hittas enklast genom nyhetsbrevet eller att man helt enkelt googlar efter ”cykelrea”. Är det en fysisk butik i närheten som du vill handla ifrån bör du ta emot reklam och alltså inte ha skylten ”Nej tack till reklam”. De större återförsäljarna brukar mycket ofta skicka ut reklamblad inför reor. 


Publicerat

i

av

Etiketter: